Pilates


Mi is az a PILATES?

A Pilates egy olyan testformáló rendszer, mely az emberi test természetes helyzetét és mozgását veszi alapul. Furcsa helyzeteket mimikál, ezzel segíti a testet a szabad mozgásra való felkészülésben.

A tréning alapja egy talajmunka, mely segít a törzsizomzat stabilizálásában.  Egy pontos és célzott módszer, melynek eredménye tartósan megmarad. Olyan mozgássorozatokból épül fel, párosulva egy légzéstechnikával, melyek segítenek testünket kiegyensúlyozottabbá, gerincoszlopunkat rugalmasabbá, nyújtottabbá, mozgásunkat harmonikusabbá tenni. A Pilates gyakorlatok hatására erősödik testünk izomrendszere. Különös figyelmet a medence körüli mély izmok, a hasizmok és a gerincoszlop körüli izmok kapnak.

Ajánlom e technika elsajátítását azoknak, akik ülő munkát végeznek, sportolóknak, zenészeknek az egyoldalú fizikai terhelés okozta tartásproblémák korrigálására. Hát- és derék fájdalmak megszüntetésére.

A Pilates rendkívül hatékonyan segít visszaállítani sérülés után az egészséges állapotot.

A tréning elsődleges célja, hogy Te jobban érezd magad a bőrödben! Az eredménye: karcsúbb, formás test, erős hasizom, megerősödött hát, mely jobb testtartást és jó közérzetet eredményez. Korra és edzettségi szintre való tekintet nélkül elvégezhető. 10 alkalom után otthon is könnyedén gyakorolható.

Mire jó még a Pilates? hátha érdekel …

Tartsd velem bátran!

Az Pilates órák helyszíne a belváros szívében: VII. kerület Hársfa u. 40.

Jelentkezés

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Pilates tanfolyam