Pilates órák


Mi is az a PILATES?

A Pilates egy olyan testformáló rendszer, mely az emberi test természetes helyzetét és mozgását veszi alapul. Furcsa helyzeteket mimikál, ezzel segíti a testet a szabad mozgásra való felkészülésben.

A tréning alapja egy talajmunka, mely segít a törzsizomzat mobilizálásában és stabilizálásában.  Egy pontos és célzott módszer, melynek eredménye tartósan megmarad. Olyan mozgássorozatokból épül fel, párosulva egy légzéstechnikával, melyek segítenek testünket kiegyensúlyozottabbá, gerincoszlopunkat rugalmasabbá, nyújtottabbá, mozgásunkat harmonikusabbá tenni. A Pilates gyakorlatok hatására erősödik testünk izomrendszere. Különös figyelmet a medence körüli mély izmok, a hasizmok és a gerincoszlop körüli izmok kapnak.

Ajánlom e technika elsajátítását azoknak, akik ülő munkát végeznek, sportolóknak, zenészeknek az egyoldalú fizikai terhelés okozta tartásproblémák korrigálására. Hát- és derék fájdalmak megszüntetésére.

A Pilates rendkívül hatékonyan segít visszaállítani sérülés után az egészséges állapotot.

A tréning elsődleges célja, hogy Te jobban érezd magad a bőrödben! Az eredménye: karcsúbb, formás test, erős hasizom, megerősödött hát, mely jobb testtartást és jó közérzetet eredményez. Korra és edzettségi szintre való tekintet nélkül elvégezhető. 10 alkalom után otthon is könnyedén gyakorolható.

Mire jó még a Pilates? hátha érdekel …

Tartsd velem bátran!

Az élőben tartott PILATES órák elérhetők ONLINE is!

Hétfőn és Csütörtökön 18:00-19:00

Helyszín: Kézér Ballée Studió, Hársfa u. 40.

Vasárnap 9:30 – 10:30 a Zoom- alkalmazáson keresztül. Az első óra INGYENES!

A regisztráció után a válaszlevélben találod a részleteket…

Jelentkezés

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Üzenet

    captcha

    Pilates tanfolyam