Argentin Tangó

"A tangó több mint egy tánc...maga az élet"


 

Új Teljesen Kezdő óra indul 2023. Szeptember 12-én, keddenként 18:00-19:15

Árak: Áraink

Helyszín: Art’s Harmony Studió, VIII. ker. Rökk Szilárd u. 11.

Az Argentin Tangóról bővebben itt .

Mit tanulunk?

Tanfolyamainkon segítünk elsajátítani a vezetés – követés és a kapcsolódás lehetséges módjait, ami az improvizációs táncok alapja.

A tangó egy olyan komplett mozgás, amiben az érintésen, impulzusokon keresztül az ember megismerheti önmagát.

S ha jól olvasod „tükröd lapjait” a tánc alkalmassá tehet egy nyitottabb és elfogadóbb magatartásra, amelyben megtalálhatod a belső harmóniát, mely szépíti és nemesíti a testet és a lelket, s mely segít kapcsolatokat teremteni és fenntartani másokkal.

Hogy is néz ki ez a gyakorlatban?

Megmutatom hogyan működik a tested, mi miért mozdul. Mit jelent ez a követő és mit jelent ez a vezető számára. Ezután megtanuljuk, hogyan tudjuk használni a mozdulatokat vezetésre és követésre, majd megismerkedünk a térben való mozgás és mozdítás lehetőségeivel. Azután  a zenével, ami az egészet összehangolja. A mozgásnak egyszerűnek és magától érthetőnek  kell lennie..

A férfi vezet, óv és védelmez, a nő követ s próbál kapcsolódni s élvezi a férfi nyújtotta biztonságot. Mindketten kölcsönösen figyelnek egymásra, másként nem működhet! Őszintén, csak az együttes élményért a valóságos fizikai kontaktusért. Azért mozogni, mert a másik mozog, azért várni, mert a másik vár. Együtt lüktetni, lélegezni a másikkal…

Jelentkezés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Üzenet

  captcha

  [/vc_column]
  Argentin tangó tanfolyam
  [/vc_row]